Laatste nieuws i.v.m. coronavirus

Laatste nieuws van 24 maart en extra maatregelen Instituut E.E.N.® om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

24 maart 2020
Gewijzigde openingstijden secretariaat!
Het secretariaat is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur.

Op het moment komen er vragen binnen om sommige lessen op een andere manier te doceren. Voor de vakopleiding is dat bijna niet mogelijk omdat hier een op een gewerkt wordt met elkaar. Voor de overige lessen zijn we aan het kijken naar andere mogelijkheden. Voor de scholen komt het ministerie de volgende week met meer duidelijkheid. Het ministerie houdt nog steeds 6 april aan.

17 maart 2020
Bericht van het secretariaat!

Via het secretariaat en de docenten is iedereen op de hoogte gebracht van de wijzigingen. Er is momenteel een grote mailstroom. Het kan daarom zijn dat, de inschrijfbevestigingen van het verplaatsen van de lessen wat langer duren voordat alles verwerkt is.

16 maart 2020
Vandaag hebben alle studenten die in ons mailbestand staan een nieuwsbrief ontvangen met de laatste stand van zaken. Heb je de nieuwsbrief niet gekregen kijk dan in je spambox. Het kan zijn dat je je nog niet hebt aangemeld voor de nieuwsbrief. Je kunt je hiervoor als student aanmelden op het secretariaat.

Verder zijn er vandaag een aantal mails verstuurd met de nieuwe planning naar alle modules en bijscholingen die deze week gepland waren. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk vandaag een bericht te sturen. Morgen gaat er extra info naar alle opleidingslessen die deze week zouden plaatsvinden.

Namens het secretariaat wil ik iedereen bedanken voor het begrip!!

15 maart 2020
Inmiddels is landelijk bekend geworden dat alle scholen tot 6 april gesloten zijn. Dit is een week langer dan wij al hadden gepland.
Maandag zal er een extra nieuwsbrief naar alles studenten worden gestuurd.
Studenten die hebben ingeschreven voor de bij- en nascholingen die zijn gewijzigd of verplaatst worden morgen via het secretariaat op de hoogte gebracht.
Er zijn inmiddels een aantal extra scholingen gepland die ook al op de agenda van de website staan.

14 maart 2020
Van 14 tot en met 31 maart
worden alle modules, lessen, cursussen en bijscholingen naar een later tijdstip verplaatst er vinden geen lessen meer plaats. Binnen de lesgroepen zullen de docenten bekijken of de lessen worden verplaatst of op een ander tijdstip wordt gegeven.

Cursussen, bij- en nascholingen
Cursussen, bij en nascholingen worden naar een later tijdstip verplaatst. Er komen extra data op de website te staan zodat je de inschrijving kunt omzetten naar een ander tijdstip.

Bericht van Het Nederlandse Rode Kruis
Vandaag hebben we bericht ontvangen van het Nederlandse Rode Kruis, dat alle geplande herhalingslessen en cursussen tot 1 mei geen doorgang kunnen vinden. Daar deze lessen niet zonder lichamelijk contact kunnen worden gegeven enheeft het
Rode Kruis deze maatregel genomen. Iedereen die heeft ingeschreven in de maart of april wordt op de hoogte gebracht. Er komen nieuwe data op de website te staan zodat je de inschrijving kunt omzetten. 

13 maart 2020
Wanneer je om onderstaande reden een les gemist hebt gaan we kijken wanneer je die les (kosteloos) op een latere tijdstip kunt inhalen. Meld je daarom ook weer gezond zodra dit mogelijk is.

12 maart 2020
Met ingang van 12 maart 2020
is het advies voor het volgen van de lessen:
wanneer je last hebt van verkoudheid, hoesten, griepverschijnselen of koorts niet naar de les te komen en je af te melden. Dit om verspreiding van het virus te voorkomen. Op het instituut gelden extra hygiënemaatregelen. Momenteel gaan de lessen nog allemaal gewoon door. We volgen naast het landelijk advies ook het advies van onze artsen op. De informatie kan daarom dagelijks wisselen. We houden u op de hoogte via deze rubriek.

Mariet van Buuren
Directeur