Module V2. Basiskennis E.E.N.® Ankhtherapie

Vrije module/bij- en nascholing

Geaccrediteerd door de SNRO: SNRO SA 13.01.30.5514.02.ankh.08 en de beroepsorganisaties MET, VBAG, VVET, BATC, CAT, LVNT, NVST en VIV.
Deze module kan als minor gevolgd worden binnen de Registeropleiding E.E.N.® therapeut.

E.E.N.® Ankhtherapie

Werken met de Ankh. Een Ankh is een bijzonder voorwerp. Een voorwerp dat in een ver verleden aan de mensen op aarde is gegeven als een soort tussenstation in het contact met de kosmos.
In de Nieuwe Tijd is er weer een toenemende belangstelling te zien voor het dragen en gebruiken van de Ankh. Niet zo verwonderlijk, omdat juist in deze Nieuwe Tijd het de bedoeling is dat ons bewustzijn opnieuw gaat ontwaken en een spectaculaire groei door zal gaan maken, waarbij de Ankh ons van dienst kan zijn.

De Ankh is een krachtig instrument, waar je veel mee kunt doen. Je kunt het gebruiken om energieën te sturen en energieën te ontvangen. De Ankh heeft daar zijn specifieke vorm naar. Houd je de Ankh bij de benen vast dan ontvang je energie, houd je de Ankh bij de lus vast dan stuur je energie. De energie van de Ankh kent geen grenzen in afstand of beperkingen in het gebruik. Het is een vergeten krachtbron die nu weer onder onze aandacht wordt gebracht. Een Ankh is persoonsgebonden en de werking hangt dan ook voor een groot deel af van de ontwikkeling van de persoon die hem draagt of hanteert.

De module geeft u inzicht in de werking van de Ankh en tijdens de lessen leert u hoe u kunt werken met dit krachtige instrument. Er is veel nieuwe informatie beschikbaar over het werken met de Ankh ten tijde van Atlantis en Egypte. In drie dagen leert u de basisprincipes van de Ankh en hoe je allerlei aandoeningen kunt behandelen met de Ankh. Het gebruik van de Ankh helpt u bij uw persoonlijke ontwikkeling. De Ankh heeft veel kracht en is een hoog ontwikkeld instrument dat gebruikt kan worden om bewustzijn te verruimen. De Ankh houdt je in evenwicht, d.w.z. dat hij disharmonie boven laat komen zodat het weer hersteld kan worden. Ter ondersteuning van de therapie wordt er gewerkt met de E.E.N® energetica, die helpen om soms eeuwenoude karmische patronen en blokkades bewust te worden, zodat deze oplossen en makkelijker de transformatie gemaakt kan worden naar het Eenheidsbewustzijn.

Inhoud van de module

  • Inleiding in de Egyptische geneeskunde en de oude mysteriescholen
  • Kennis van de werking van astrale en kosmische energieën
  • De symboliek en de therapeutische werking van de Ankh
  • Het behandelen van nek- en schoudergebied (ook whiplash)
  • Het reinigen van de nieren die een teveel aan afvalstoffen niet kunnen verwerken
  • Het reinigen van het meridiaansysteem van te grote belasting
  • Loslaten van blokkades uit het verleden en vrijmaken van geestelijke gaven
  • Werken met de Ankh in combinatie met andere therapievormen.

Informatie module V2

Aantal lessen: 6
Lesdagen: 3
Lesuren: 18
Duur: 2 maanden
Studiebelasting: 1 – 1½ uur per dag
ECTS: 4
De module wordt afgesloten met een certificaat.
De kosten van deze module bedragen € 295.-

Docent

Dhr. Henk Vos, Therapeut Natuurlijke Geneeswijzen