Module V3. Workshop werken met Dolfijnenergie

Vrije module/bij- en nascholing

(geaccrediteerd door de SNRO: SNRO SA 13.01.30.5514.02.Dolfijn.09 en de beroepsorganisaties MET, VBAG, BATC, LVNT, NVST, VVET, CAT ).

Een intensieve ééndaagse nascholing waarbij u kennis maakt en leert werken met de dolfijn- energetica. U leert hoe u ze moet toepassen en gebruiken bij problemen op chakra-, energetisch en fysiek niveau.

Aan het helende vermogen van de dolfijnen wordt veel aandacht besteed. U zult de interacties met uw eigen energiesysteem voelen/ervaren: u krijgt informatie over de werking van de dolfijn- energetica. Daarnaast krijgt u een uitgebreide set documentatie en een syllabus mee naar huis.

U leert hoe u de dolfijnenergetica kunt integreren in uw eigen therapievorm en toepassen in uw eigen praktijk. Hierbij oefent u uzelf door gebruik te maken van (uw eigen) pendel of biotensor, de polsdiagnostiek of uw intuïtie.

U zult de werking van uw eigen energiesysteem en het meridiaansysteem, zoals we dat kennen uit de Traditional Chinese Medicine, leren voelen door heel praktische oefeningen. Er wordt in het theoriegedeelte dieper ingegaan op de correspondenties tussen het meridiaansysteem, de geest en het fysieke lichaam. ‘s Middags zult u deze correspondenties zelf ervaren, tijdens oefensessies met elkaar.

De dolfijnenergetica zijn zeer breed inzetbaar: bij healing, meditaties, ontspanningsoefeningen, in combinatie met homeopathie of orthomoleculaire geneeskunde, bij regressie- en reïncarnatietherapie, massages, haptonomie, in combinatie met psychometrie en de pendel.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.dolfijnenergetica.nl

Informatie module V3

Aantal lessen: 2
Lesuren: 6
Duur: 1 dag
ECTS: 0.2
De module wordt afgesloten met een certificaat.
De kosten van deze module bedragen € 100.-

Docent

Dhr. Hugo Asberg, Holistisch therapeut