Thema-avonden WTZA

Uitnodiging infoavond WTZA

Op 1 januari 2022 treedt de Wet Toetreding Zorgaanbieders in werking. Het hoofddoel van de toetredingsregels is een verbetering van de zorgkwaliteit. De Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) houdt hierop toezicht. Daarnaast zorgen de regels ervoor dat zorgaanbieders ook beter bewust zijn van de (kwaliteits)eisen voor zorgverlening en hun verantwoordelijkheid hiervoor.

Instituut E.E.N.® organiseert samen met Beroepsorganisatie MET een aantal infoavonden om uit te leggen wat de WTZA betekent voor jou als therapeut. De avond wordt verzorgd door de secretaris van MET Yvonne Schreurs. Zij heeft zich verdiept in de consequenties van de wet en vertelt je wat jij dient te doen om aan de wet te voldoen. Na afloop van haar uiteenzetting zal zij ingaan op vragen.

Zie ook de agenda: agenda-bij-en-nascholingen>>

Omdat wij het belangrijk vinden voor alle therapeuten dat zij goed geïnformeerd worden zijn er 3 avonden ingepland voor therapeuten die als student of therapeut ingeschreven staan bij Instituut E.E.N.®. Vermeld bij je inschrijving wel je registratienummer van Instituut E.E.N.®!

Programma:

19.15 uur Ontvangst
19.30 uur Inleiding door Mariet van Buuren
20.00 uur Wat betekent de WTZA voor jou, door Yvonne Schreurs
21.00 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen
21.30 uur Afsluiting

Data:
Maandag 18 oktober of donderdag 21 oktober te Panheel. Locatie Pater Jac. Schreursweg 2B, 6097 NH Panheel.
Maandag 8 november te Zaltbommel. Locatie Watletjenu, Boschstraat 18, 5301 AD Zaltbommel

Kosten: voor deze avond vragen we een bijdrage van 15.- euro.

Je bent van harte uitgenodigd om een van deze thema-avonden bij te wonen. Aanwezigen zullen een certificaat ontvangen dat mee kan tellen voor de bij- en nascholingen.

Geaccrediteerd: door KTNO: K12214

Je kunt je aanmelden voor deelname aan een van deze avonden via de email: info@instituuteen.nl onder vermelding van je registratienummer en NAW gegevens.

Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.